0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Een matrijs aanpassen

Wilt u uw matrijs aanpassen, omdat u er achter bent gekomen dat uw matrijs toch een aanpassing nodig heeft? Bij BeGeDo in Ulft, gelegen in de Achterhoek, helpen we u graag met het verwerken van deze aanpassingen. Onze vakmensen hebben een passie voor hun werk en gaan geen uitdaging uit de weg. Met onze brede expertise in de matrijzenbouw voorzien we u van een matrijs in topconditie met de juiste functionaliteiten.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Laat uw matrijs aanpassen door vakmensen

Er zijn diverse redenen waarom u uw matrijs wilt laten aanpassen. Denk hierbij vooral aan het verbeteren van het productieproces of het ontwikkelen van een nieuw product. Door middel van laserlassen kunnen we aanpassingen maken aan uw matrijs. Het begin van een herstelling of aanpassing is vaak de demontage en reiniging van uw matrijs. Daarna worden de aanpassingen aan de matrijs verwerkt door onze nauwkeurige machines. Door middel van draadvonken worden de scherpe contouren in uw project aangebracht. Wanneer de vorm staat, beginnen we het met het vlakslijpen en aanpassen van uw matrijs. Vlakslijpen is een veelgebruikte basisbewerking die wordt gebruikt in het nawerken van uw project. Merkt u na het aanpassen dat er ook onderhoud aan uw matrijs uitgevoerd dient te worden? Twijfel dan niet om langs te komen voor onze aanvullende werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Heeft u ondervonden dat u uw matrijs wilt laten aanpassen? Bij onze gereedschapmakerij verwerken we de gewenste aanpassingen en kunt u uw matrijs binnen de kortste keren weer optimaal gebruiken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bereik ons telefonisch op 0315 – 695 969 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.