0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Wilt u uw matrijs aanpassen?

Wilt u uw matrijs aanpassen? Bent u er naar gebruik achter dat uw matrijs toch een aanpassing nodig heeft? Of is uw product iets veranderd? Wij bij BeGeDo uit Ulft, gelegen in de Achterhoek, kunnen dit op een simpele manier voor u aanpassen. Bij ons hebben we vakmensen in huis die een passie voor hun vak hebben. Met deze kennis en passie kunnen ze uw matrijs aanpassen.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Een matrijs aanpassen

Door middel van laserlassen kunnen we aanpassingen doen aan uw matrijs. Het begin van een reparatie of aanpassing is vaak de demontage en reiniging van uw matrijs. Daarna worden de  aanpassingen gedaan aan de matrijs met onze machines. Met draadvonken worden de scherpe contouren in uw project aangebracht. Als de vorm staat, komt het vlakslijpen van uw project. Vlakslijpen is een veelgebruikte basisbewerking die wordt gebruikt in het nawerken van uw project.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u erachter gekomen dat uw matrijs aangepast moet worden? BeGeDo kan aanpassingen aan uw matrijs doen. Lijkt u dit wel wat? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om het verder te bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, maar u kunt ons ook een e-mail sturen via aanvraag@begedo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn telefonisch ook te bereiken via 0315 – 695 969. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en zorgen dat u de juiste informatie krijgt.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.