0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Expertise in diepgatboren

Bij BeGeDo, gevestigd in Ulst, maken we gebruik van diepgatboren bij de productie van matrijzen. Dit wordt soms ook langgatboren genoemd. Onze vaklieden gebruiken dit specialisme om onder andere eenzijdig koelkanalen aan te brengen over de lengte van één meter. Door de betrouwbaarheid van diepgatboren kan er van twee zijdes aangeboord worden, waardoor het bereik nog groter wordt.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Diepgatboren is een specialisme

Onze experts maken gebruik van diepgatboren. Dit proces wordt ook wel eens langgatboren genoemd en wordt bij ons gebruikt om gaten te maken in het ontwerp van een matrijs. Bij het vervaardigen van een matrijs moeten er nauwkeurige gaten worden gemaakt voor koelkanalen, uitwerppennen en andere componenten. Langgatboren is de perfecte manier om deze gaten nauwkeurig en recht te maken. We hebben binnen onze gereedschapmakerij geïnvesteerd in de multifunctionele diepgat boormachine SAMAG TFZ 2-1000. Door het gereedschap zelf wordt het gat gepolijst, wat uiteindelijk resulteert in een nauwkeurig rond gat met behoud van rechtheid. Procesbewaking tijdens het langgatboren is enorm belangrijk, zodat de boormachines op een veilige manier gebruikt worden voor het aanpassen van uw matrijs. Diepgatboren kan daarnaast ook worden gebruikt bij de productie van matrijzen voor spuitgieten.

Laat ons uw machines produceren

Wilt u meer weten over het proces van diepgatboren en het productieproces van nieuwbouw matrijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0315 – 695 969. We vertellen u graag meer over het proces van langgatboren en de mogelijkheden in het ontwerp van uw matrijs. Aarzel niet om het productieproces door ons uit te laten voeren en te profiteren van onze hoogwaardige service.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.