0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Meer weten over diepgatboren?

Wij van BeGeDo uit Ulst, in de Achterhoek, maken gebruik van diepgatboren. Dit wordt soms ook langgatboren genoemd. Dit specialisme wordt gebruikt om onder andere eenzijdig koelkanalen aan te brengen over de lengte van één meter. Door de betrouwbaarheid kan er van twee zijdes aangeboord worden, waardoor het bereik nog groter wordt. Dit is een specialisme wat bij ons wordt gebruikt.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Diepgatboren is een specialisme

Wij maken gebruik van diepgatboren. Dit wordt ook wel eens langgatboren genoemd. Om alle bewerkingen in huis uit te kunnen voeren, heeft BeGeDo geïnvesteerd in de multifunctionele diepgat boormachine SAMAG TFZ 2-1000. Door het gereedschap zelf wordt het gat gepolijst wat uiteindelijk resulteert in een nauwkeurig rond gat met behoud van rechtheid. Omdat dit een specialisme is binnen het bedrijf, is procesbewaking enorm belangrijk. Dit, zodat de diepgatboren veilig kan worden gebruikt voor het aanpassen van uw matrijs.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over diepgatboren? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om het verder te bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, maar u kunt ons ook een e-mail sturen via aanvraag@begedo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn telefonisch ook te bereiken via 0315 – 695 969. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en zorgen dat u de juiste informatie krijgt.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.