0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Koelkanalen reinigen

Koelkanalen reinigen is een essentiële stap in het onderhoud van matrijzen om optimale prestaties te garanderen. Een verstopt of vervuild koelkanaal kan leiden tot inefficiënte koeling, wat de kwaliteit en consistentie van de productie nadelig kan beïnvloeden. Bij BeGeDo in Ulft hebben we jarenlange ervaring en expertise in het effectief en grondig reinigen van deze kanalen, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en technieken.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Waarom koelkanalen reinigen cruciaal is voor uw matrijs

Koelkanalen reinigen is niet slechts een onderhoudsmaatregel; het is een noodzaak voor elke productieomgeving die prioriteit geeft aan kwaliteit en efficiëntie. Het regelmatig en grondig reinigen zorgt voor een ongehinderde doorstroming en een maximale warmteafvoer. Onreine koelkanalen kunnen leiden tot:

  • Oververhitting van de matrijs
  • Verhoogde slijtage van uw product
  • Ongelijke koeling, wat resulteert in productdefecten

Bij onze gereedschapmakerij is ook mogelijk om een koelkanaal aan te brengen. Daarvoor maken we gebruik van technieken zoals diepgatboren. Door het regelmatig reinigen van de koelkanalen kunt u de levensduur van uw matrijs verlengen.

 

Ontdek de voordelen van professioneel onderhoud

Wanneer u zeker wilt weten dat uw matrijzen altijd optimaal functioneren dan is het tijd om te investeren in onze professionele diensten. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij alle aspecten van het reinigen van uw koelkanalen. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat uw productieproces soepel, efficiënt en zonder onderbrekingen blijft verlopen. U bereikt ons telefonisch via 0315 – 695 969.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.