0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Matrijs onderhoud

Wanneer uw matrijs toe is aan onderhoud, is het verstandig om te kiezen voor BeGeDo. Ons bedrijf is gevestigd in Ulft, gelegen in de Achterhoek. We voeren onder andere preventief matrijsonderhoud uit. Om reparatiekosten te voorkomen, is het van belang dat u regelmatig onderhoud uit laat voeren aan uw matrijs. Indien u ervoor kiest om preventief matrijsonderhoud te plegen, is de kans kleiner dat er iets kapot zal gaan. Hierdoor kost het minder tijd om onderhoud te verrichten en behouden we uw matrijs in perfecte staat.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Wij voeren preventief onderhoud aan uw matrijs uit

Een matrijs heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te verrichten. Met behulp van laserlassen herstellen we uw martrijs bij vliesvorming of andere slijtagesporen, zoals afgebroken delen. Met deze methode voegen we zowel harde als zachte materialen toe aan uw matrijs. Onze afdeling voor (de)montage en bankwerkerij voeren vaak herstellingen, bewerkingen en preventief matrijsonderhoud uit. We zijn in staat om zelfs op de lastigste plekken, nauwkeurig en met een lage warmte-inbreng reparaties uit te voeren. Dit hebben we te danken aan de goede samenwerking binnen ons team en onze hoogwaardige machines. Mocht er dan toch schade aan de matrijs zijn, dan kunnen we dit direct herstellen met de juiste tools. Door middel van preventief matrijsonderhoud zorgen we ervoor dat uw matrijs weer in topconditie verkeert.  

Neem contact met ons op om uw matrijs in goede staat te behouden

Wilt u meer informatie ontvangen over preventief matrijsonderhoud? Of over onze gereedschapmakerij zelf? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0315 – 695 969. We beantwoorden al uw vragen en voorzien u van een passend advies om uw matrijs te onderhouden.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.