0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Laserlassen

Een matrijs wordt vaak gebruikt, hierdoor ontstaan op den duur gebruikssporen zoals vlies vormen en afgebroken onderdelen waardoor het product of niet meer goed werkt, of niet meer naar wens is. Bij BeGeDo maken we gebruik van Laserlassen om aanpassingen aan een matrijs te doen.

Het samenspel tussen laserlassen en mens

Ons bedrijf is in staat om zowel harde als zachte materialen met behulp van laserlassen toe te voegen. De hardheid en eigenschappen blijven van zowel het moedermateriaal als het gelaste deel behouden.

Het samenspel van onze ervaren mensen en de nauwkeurige machines zoals laserlassen stelt ons in staat om zelfs op lastige plaatsen, nauwkeurig en met lage warmte inbreng, reparaties uit te voeren. Met het lassen is het ook mogelijk om aanpassingen aan de matrijs uit te voeren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het laserlassen? Ons bedrijf werkt met een laserlasser. Lijkt u dit wel wat? Of wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om het verder te bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, maar u kunt ons ook een e-mail sturen via aanvraag@begedo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn telefonisch ook bereiken via 0315 – 695 969. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en zorgen dat u de juiste informatie krijgt.

dummy / all items default closed
Alphalaser - ALM250

Merk
Alphalaser

Model
ALM250

bereik
Mobiel

Cronitex - Vario-laser 9000 compact

Merk
Cronitex

Model
Vario-laser 9000 compact

Uw vraag is het begin van onze oplossing

Tip:  Bekijk ook onze overige mogelijkheden