0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Nauwkeurig en efficiënt laserlassen

Laserlassen is de perfecte manier om matrijzen te herstellen en afgebroken onderdelen opnieuw te bevestigen. Het is een zeer nauwkeurige en efficiënte methode, waar de experts van BeGeDo in zijn gespecialiseerd. Wilt u de levensduur van uw matrijs verlengen? Kies er dan voor om uw matrijs te herstellen en de kwaliteit te optimaliseren met behulp van laserlassen.

Het samenspel tussen laserlassen en mens

Wanneer een matrijs vaak wordt gebruikt, ontstaan er op den duur gebruikssporen, zoals vliesvorming. Daarnaast kunnen onderdelen afbreken, waardoor uw machine niet meer optimaal werkt. Bij ons matrijsbouwbedrijf maken we gebruik van laserlassen om de functionaliteit van uw matrijs te optimaliseren. Onze vakmannen zijn in staat om zowel harde als zachte materialen door middel van laserlassen te bevestigen aan uw matrijs. Daarbij worden de hardheid en eigenschappen van zowel het moedermateriaal als het gelaste deel behouden. Onze ervaren vakmensen werken met nauwkeurige machines om op lastige plekken en met lage warmte-inbreng reparaties aan uw matrijs uit te voeren. Daarnaast kunnen we met laserlassen uw matrijs aanpassen en corrigeren om het productieproces te optimaliseren.

Kies voor de juiste mogelijkheid uit ons ruime aanbod

Wilt u meer weten over het laserlassen binnen onze gereedschapmakerij in de Achterhoek? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar aanvraag@begedo.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0315 – 695 969. Tijdens de afspraak bespreken we alle andere mogelijkheden voor uw matrijs.

dummy / all items default closed
Alphalaser - ALM250

Merk
Alphalaser

Model
ALM250

bereik
Mobiel

Cronitex - Vario-laser 9000 compact

Merk
Cronitex

Model
Vario-laser 9000 compact

Uw vraag is het begin van onze oplossing

Tip:  Bekijk ook onze overige mogelijkheden