0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Bewerkingsproces met draadvonken in de Achterhoek

Wij maken gebruik van draadvonken bij BeGeDo, ons bedrijf in de Achterhoek. Dit doen we omdat dit bewerkingsproces in sommige gevallen beter werkt dan frezen. Draadvonken is een specialisme dat onze vaklieden uitvoeren om matrijzen te produceren, bewerken en ze in goede staat te behouden.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Wij werken op een efficiënte manier met draadvonken

Bij ons in de Achterhoek wordt gewerkt met draadvonken. Met deze draadvonken brengen we scherpe contouren in uw project aan. Bij het vervaardigen van een matrijs wordt er een elektrisch geladen draad gebruikt om nauwkeurige vormen te snijden. Dit kan op zowel geharde als ongeharde materialen worden toegepast. Door de vonkoverslag van een dunnen messingdraad naar het te bewerken materiaal, kan er een zeer nauwkeurige en scherpe contour in uw werkstuk worden aangebracht. Draadvonken worden vaak gebruikt om zeer smalle sleuven aan te brengen die met frezen niet mogelijk zouden zijn. Dit is enorm handig bij het aanpassen van een matrijs. Daarnaast maken we ook gebruik van zinkvonken, die een nauwkeurige stempel op uw matrijs geven.

Kies voor de beste bewerkingsmethode

Bij onze gereedschapmakerij werken we met draadvonken bij de productie van matrijzen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het bewerken van uw matrijs? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Bereik ons telefonisch via 0315 – 695 969 of vul het contactformulier in met uw aanvraag. Kies voor een hoogwaardig bewerkingsproces en onze snelle service.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.