0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Met draadvonken werken in de Achterhoek

Wij bij BeGeDo werken met draadvonken, omdat dit in sommige gevallen beter werkt dan met frezen. Ook dit is een specialisme wat wij bij ons familiebedrijf uitvoeren en hier zijn wij enorm trots op. Met deze machine kan je namelijk nog beter matrijzen aanpassen, onderhouden en maken.

Advies nodig? Wij kunnen u daarbij helpen.

Een allround team
Alles onder één dak
Duurzame klantrelaties

Wij werken met draadvonken in de Achterhoek

Bij ons in de Achterhoek wordt gewerkt met draadvonken. Met de draadvonken in de Achterhoek kunnen we scherpe contouren in uw project aanbrengen. Dit kan op zowel geharde als ongeharde materialen worden toegepast. Door de vonkoverslag van een dunnen messingdraad naar het te bewerken materiaal ,kan er een zeer nauwkeurig en scherp contour in uw werkstuk worden aangebracht. Draadvonken worden vaak gebruikt om zeer smalle sleuven aan te brengen die met frezen niet mogelijk zouden zijn. Dit is enorm handig bij het aanpassen van een matrijs. Verder gebruiken wij ook nog zinkvonken. Ook deze geven een nauwkeurige stempel op uw matrijs.

Neem contact met ons op

Ons bedrijf werkt met draadvonken in de Achterhoek. Lijkt u dit wel wat? Of wilt u alle mogelijkheden weten? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om het verder te bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, maar ook kun je een e-mail sturen via aanvraag@begedo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn telefonisch ook bereiken via 0315 – 695 969. Wij geven u informatie of we plannen een afspraak in om het samen met u te bespreken.

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u een bestaand product waar wijzigingen in aangebracht moeten worden? Levert uw matrijs na jaren trouwe dienst niet meer de gewenste kwaliteit producten? Laat het ons weten; samen bespreken we de mogelijkheden en haalbaarheid om uw project weer op orde te krijgen.

Uw vraag is het begin van onze oplossing.