0315 - 695 969 aanvraag@begedo.nl

Wij gebruiken zinkvonken in de Achterhoek

Wij van BeGeDo maken gebruik van zinkvonken in de Achterhoek. Met de zinkvonken kun je zeer kleine details tot op aanzienlijke diepte over brengen. Dit is dus ideaal voor een matrijs. Ook dit is een specialisme die we uitoefenen binnen ons familiebedrijf.

Het gebruik van zinkvonken in de Achterhoek

Met zinkvonken maken we in de Achterhoek gebruik van elektronen die in het materiaal worden gevonkt. De elektronen werken als een soort stempel. Dit is een zeer nauwkeurige toepassing om kleine details op aanzienlijke diepte over te brengen. De eerste stap bij het zinkvonken is het dat wij met behulp van frezen. Of eventueel draadvonken een zogenaamde vonkdoorn aanmaken. De vonkdoorn is het negatief van datgene wat wij in uw matrijs weg moeten nemen. Dit kan bijvoorbeeld een beeldmerk zijn dat als een stempel functioneert. Nadat de vonkdoorn is gemaakt, laten wij deze in uw werkstuk zinken om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Indien er over grote afstand materiaal moet worden gevonkt, zijn er in verband met slijtage meerdere vonkdoorns in het proces nodig.

Neem contact met ons op

Ons bedrijf werkt met zinkvonken in de Achterhoek. Lijkt u dit wel wat? Of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om het verder te bespreken. U kunt ons contactformulier  invullen, maar u kunt ons ook een e-mail sturen via aanvraag@begedo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn telefonisch ook te bereiken via 0315 Р695 969.

dummy
Charmilles - Roboform 400

Merk
Charmilles

Model
Roboform 400

Bereik (X-Y-Z)
400x300x370

Charmilles - Roboform 20

Merk
Charmilles

Model
Roboform 20

Bereik (X-Y-Z)
300x200x200

Uw vraag is het begin van onze oplossing

Tip:
Bekijk ook onze overige mogelijkheden